Kérdése van? Hívjon minket! +36709458283

Pentaqua oxigénszifon egy doboz patronnal
Pentaqua oxigénszifon egy doboz patronnal
169 900 Ft 
124 900 Ft

Pentaqua oxigénszifon egy doboz patronnal

Miért vásárolna boltokban kapható Oxigénes vizet, mikor lehet saját készüléke, amivel bármikor bármennyi oxigénes vizet állíthat elő a legjobb minőségben?

Hosszas előkészítés után, a gyártó megkezdte a háztartásokban egyre inkább nélkülözhetetlen oxigénes vizet készítő szifonok forgalmazását. Kutatók és kísérletek sora bizonyította az oxigénnel dúsított víz kedvező hatását. A Liss Kft. és a Pentaqua Kft. most elérhetővé tette bárki számára. Az oxigén éltet.

Az oxigénpatronok, minimum 2000 milligramm!, nagy tisztaságú oxigént tartalmaznak. Érdemes összehasonlítani más oxigénesnek nevezett palackozott italokkal, mert azok lényegesen kevesebb oxigént tartalmaznak. A palackozott, oxigénnel dúsított vizek állásukban sok oxigént vesztenek, míg az Oxigénszifon lehetővé teszi a friss oxigénes víz előállítását, és azonnali, frissen történő fogyasztását. Ezzel lehetővé tettük, hogy vásárlóink a lehető legdúsabb, oxigénnel telített vizet fogyaszthassák.
Örömünkre szolgál, hogy ezzel a lehetőséggel MAGYAR TERMÉK kerül forgalomba, MAGYAR CÉGEK együttműködése révén.

IVÓVÍZ + OXIGÉN = OXIGÉNES VÍZ
Raktáron
26
Kezdete: 2024.06.01   Vége: 2024.06.30
Megtakarítás 45 000 Ft
124 900 Ft
169 900 Ft 
Részletek
A nagy tisztaságú oxigénnel túltelített víz fogyasztásának 20 előnye lehet:

1. A gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén, a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége, a légzéssel történő betáplálással szemben, hozzávetőlegesen tízszeres. (A testi fáradtság elsősorban az izmok oxigéntáplálásának elégtelensége; a hemoglobin oxigénadóssága miatt következik be. Nagy testi megterhelés esetén a légzés útján történő véroxigéntelítés a tüdő teljesítőképességének behatároltsága, vagy/és a légköri levegő esetenként csökkent oxigéntartalma következtében, elégtelen lehet. Ilyenkor a vér oxigénszintje, az izomsejtek helyreállítási folyamataihoz képest alacsony.)
2. Gyorsan növelheti a vér oxigénszintjét, ezért rövid időn belül megszüntetheti a vér oxigénadósságát: a hipoxiás állapotot.
3. Serkentheti az izmokban a redox folyamatok helyreállítását.
4. Intenzív, megerőltető tréninget követő véroxigén-telítettség 90%-ról 96.7%-ra 2 óra pihenő helyett, lényegesen rövidebb idő alatt helyreállhat.
5. Nyugalmi pulzus lényegesen gyorsabban helyreállhat.
6. Nyugalmi állapotban, a plasztikus feszültség és feszített izmoknál a kontraktil feszültség, rövid idő alatt lényegesen csökkenhet, míg az italt nem fogyasztott sportolóknál 2 óra után az izomfeszültségi értékek emelkedettek maradnak.
7. Hajszálerekben serkentheti a mikrokeringést.
8. Szénmonoxid-mérgezés esetén életmentő lehet.
9. Sugárterápia kiegészítése daganatos betegek számára is hasznos lehet.
10. Javíthatja a kollagén újraképződését.
11. Javíthatja a fizikai teljesítőképességet.
12. Az anaerob anyagcsere és a vérkeringés kedvezőbben alakulhat.
13. A máj szabad oxigéntartalma 43%-kal nőhet a belégzéshez képesti 8% helyett.
14. A májban fokozhatja az enzimek aktivitását.
15. Fokozhatja a máj méregtelenítő aktivitását.
16. Feltöltheti az oxigénraktárakat.
17. Tejsav-szint csökkenés gyorsulását okozhatja fizikai terhelést követően.
18. Fokozhatja a szellemi frissességet és teljesítőképességet.
19. Javíthatja az általános állapotot, megkönnyítheti azon betegek mozgását, akik tüdő és szívasztma, szívkoszorúér-szűkület, billentyűzavar és vérszegénységben szenvednek.
20. Védőitalként is funkcionálhat nehéz, fizikai munkát igénylő, valamint gázos, gőzös, poros, szennyezett levegőjű munkahelyeken.
Adatok
Cikkszám:
PTA-700
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek